Games & Apps tegoed
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Gsm kaart herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

My Bouquet Africain

My Bouquet Africain

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze kaarten van My Bouquet Africain zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten

My Bouquet Africain

Een My Bouquet Africain herlaadkaart kopen op beCHARGE is:

  • Simpel: klik op het merk My Bouquet Africain.

  • Snel: kies uw pack, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de opwaardeercode voor uw My Bouquet Africain-account te ontvangen.

  • Veilig: kies uw beschikbare betaalmethode: Bancontact, Visa, Mastercard, Monizze-cheque, Ticket Compliments Edenred, Apple Pay, Google Pay, PayPal of andere.

  • Onmiddellijk: de My Bouquet Africain opwaardeercode wordt op het scherm weergegeven en komt direct per e-mail binnen.

  • Voordelig: met de codes aangekocht op beCHARGE kunt u genieten van My Bouquet Africain wanneer u maar wilt.

  • EN: beCHARGE rekent geen administratie- of transactiekosten aan op My Bouquet Africain opwaardeerbedragen.

De My Bouquet Africain cadeaukaart, betaal uw abonnement ermee of geef het als cadeau.

Deze kaart geeft u de mogelijkheid om uw eigen My Bouquet Africain abonnement op te laden of cadeau te doen aan uw naasten. Als u een abonnement op het platform hebt afgesloten zonder gekoppeld te willen zijn aan een maandelijkse betaling, dan is de My Bouquet Africain-kaart wat u nodig heeft! Dit betekent dat u geen verplichting hebt aan My Bouquet Africain en uw bankgegevens niet aan het platform hoeft te koppelen. U kunt deze kaart ook aanbieden aan uw dierbaren zodat zij van een groot aantal uren videocontent kunnen genieten, zonder reclame. Ook als u al geabonneerd bent, voegt u de My Bouquet Africain cadeaukaart toe aan uw account en My Bouquet Africain zal eerst het aldus toegevoegde tegoed de volgende maand afschrijven. De My Bouquet Africain-kaart is verkrijgbaar bij beCHARGE, de site waar u 24 uur per dag al uw herlaadcodes online kan kopen voor uw vrije tijd. Dit product wordt officieel verkocht met de formele toestemming van het platform. beCHARGE is een geautoriseerde distributeur van meer dan honderd grote merken. Bekijk ook onze andere vergelijkbare producten op uw favoriete site.

Wat is een My Bouquet Africain kaart ?

Met de My Bouquet Africain-kaart kan u lekker genieten in de zetel. Met onze kaarten van €5, €15 of €25 kan u eenvoudig en veilig het saldo van uw My Bouquet Africain-rekening opwaarderen tot het bedrag dat u op beCHARGE hebt gekocht. Om tegoed te kopen, moet u de kaart voor het bedrag van uw keuze aan uw winkelmandje toevoegen en uw betaalmethode selecteren. Als u bijvoorbeeld een cadeaukaart van €15 wilt aanbieden, profiteert u van 6 maanden abonnement op My Bouquet Africain. Er zijn geen administratieve kosten om een My Bouquet Africain opwaardering te kopen op de beCHARGE website. Al onze producten zijn 100% veilig. De My Bouquet Africain-kaart wordt u direct op het scherm en per e-mail toegestuurd en is direct bruikbaar op het platform. U kan dit tegoed gebruiken en uw My Bouquet Africain-abonnement opladen om van alle content te genieten.

Een My Bouquet Africain cadeaukaart schenken is snel, gemakkelijk en veilig op beCHARGE!

Heeft u geen idee om uw vrienden te verwennen of wil u ze verrassen met een origineel cadeau door My Bouquet Africain cadeaubonnen te geven? beCHARGE is er voor u! Het is een uitstekend last-minute cadeau, wanneer u maar wilt. Vind op het My Bouquet Africain-platform de beste zenders in Franstalig Afrika live en in replay, maar ook honderden 100% Afrikaanse films, series, tekenfilms, amusementsprogramma's... en originele Canal+ Africa-producties! De My Bouquet Africain cadeaukaart is daarom ideaal om te schenken aan degene die al een My Bouquet Africain account heeft of aan degene die nog twijfelt. Dit is dan een gelegenheid om hem kennis te laten maken met het platform. U hoeft niet meer naar de winkel, beCHARGE is 24 uur per dag beschikbaar op pc of mobiel en is 100% veilig.

De levering van uw My Bouquet Africain code van 5€, 15€ of 25€ is onmiddellijk.

Op beCHARGE wordt de keuze uit My Bouquet Africain kaarten aangeboden in verschillende bedragen: €5 = 1 maand, €15 = 6 maanden en €25 = 1 jaar. We geven u de mogelijkheid om deze verschillende waardes te kopen om uw My Bouquet Africain abonnement gemakkelijk op te laden. Zodra uw betaling is gedaan, kunt u met de prepaid-code (ook wel kaart genoemd) opwaarderen. Om uw prepaidkaart te activeren, volgt u deze stappen: 1/ log in op uw My Bouquet Africain-account of maak een account aan. 2/ kies het abonnement dat overeenkomt met uw herlaadkaart. 3/ Voer de beCHARGE-code in het gedeelte "promocode" in. Let’s watch now! Raadpleeg onze algemene verkoopvoorwaarden.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.