Mandje ({{totalCartItems}}) Hulp Nodig? Menu

Item is toegevoegd aan uw winkelwagen

Spotlight
Ontspanning
Geschenkkaarten
Online betaalkaarten
Gsm kaart herladen
Al onze producten

Onze troeven

Ervaring
beCHARGE biedt zijn klanten een eenvoudige, snelle en meest uitgebreide ervaring op de markt voor het kopen van prepaidkaarten en geschenken op internet op het gebied van muziek & film, games & apps, mode of telefonie. In het afgelopen decennium hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan een miljoen kopers die ons platform trouw blijven.
Onze nieuwste ontwikkelingen, op computer of mobiel, staan garant voor een overzicht van onze producten en een selectie uit de bestsellers van dit moment en versterken daarmee ook ons merk bij onze partners.

Veiligheid
beCHARGE heeft sinds de lancering van haar sites altijd geïnvesteerd in de veiligheid van het platform. Zo zijn we de geprivilegieerde partner van de Europese politie geworden.
beCHARGE heeft intern een eigen oplossing ontwikkeld voor het opsporen en bestrijden van fraude en biedt een vlotte ervaring, niet alleen aan haar klanten maar ook aan haar betalingsproviders.

Interne ontwikkeling
beCHARGE ontwikkelt alle aangeboden diensten intern. De veranderingen die nodig zijn om te verbeteren en een optimale klantervaring te garanderen, kunnen daarom veel sneller worden geïmplementeerd dan op andere platforms. Marketing-, communicatie- en helpdeskservices zijn ook geïntegreerd om zo goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen van de klant in overeenstemming met de AVG-normen.

Helpdesk
Onze helpdesk heeft meer dan 13 jaar ervaring en wordt intern beheerd door onze dienstverlening. Hierdoor hebben we een directe link tussen problemen en oplossingen. Als we technische problemen ontdekken, grijpt ons team onmiddellijk in, zodat er geen kloof is tussen de helpdesk en de klantervaring.

Snel en gemakkelijk aankoopproces
De producten die we aanbieden zijn allemaal originele producten, rechtstreeks van de merken en weerspiegelen altijd de huidige aanbiedingen van leveranciers en operators.
Waar de meeste leveranciers een veelheid aan verschillende producten en diensten te bieden hebben aan hun klanten, richt beCHARGE zich enkel op prepaid- en geschenkoplossingen. Dit maakt de winkelervaring voor onze klanten veel gemakkelijker en sneller, dankzij gebruiksvriendelijke en intuïtieve navigatie.

Onze voordelen

Gebruiksgemak
Met beCHARGE kunt u uw prepaid mobiele telefoon of die van uw geliefden in het buitenland opwaarderen, cadeaukaarten van meer dan 100 toonaangevende merken en codes voor online betalingen kopen vanuit het comfort van uw huis of kantoor. Ons platform is compatibel met computers, smartphones en tablets.

Bespaar tijd
Met beCHARGE hoeft u niet naar verschillende winkels of serviceproviders te gaan om uw telefoon op te waarderen, uw rekeningen te betalen of een cadeaubon te geven. U kunt het allemaal doen vanaf één veilig platform.

Een breed scala aan diensten
beCHARGE biedt honderden toonaangevende merken voor het opwaarderen van mobiele telefoons, cadeaukaarten voor streaming, videogames, reizen, mode, thuisbezorging. De keuze aan betaalproducten voor online betalingen is ook de meest uitgebreide op de markt. Dit betekent dat je het platform voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.

Veilige betaalmethoden
beCHARGE gebruikt veilige betaalmethoden zoals PayPal en de populairste creditcards in samenwerking met de meest gerenommeerde financiële instellingen op de markt om de veiligheid van uw transacties te garanderen. Cryptocurrency betalingen zijn ook mogelijk op beCHARGE.

Instant reloads
Bij beCHARGE wordt de code onmiddellijk na uw betaling aan u geleverd, per e-mail en op uw scherm. Gebruik hem gewoon op de websites van de merken of in de winkel om te verzilveren.

24/7 beschikbaar
beCHARGE is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, wat betekent dat u het platform op elk moment van de dag of nacht kunt gebruiken. Onze meertalige helpdesk staat tot uw dienst tijdens doordeweekse kantooruren.

Kortom, het voordeel van prepaid kaarten op beCHARGE kopen is dat gebruikers online aankopen kunnen doen zonder hun persoonlijke bankgegevens te hoeven verstrekken. Voor sommige producten, zoals elektronisch bankieren of bepaalde bedragen, vereist de veiligheid een reeks wettelijke beperkingen en dus het aanmaken van een account, maar de meeste van onze producten zijn toegankelijk zonder identificatie. Bovendien kunnen prepaidkaarten een handige manier zijn voor ouders om de online uitgaven van hun kinderen te controleren, aangezien zij hen een kaart met een beperkt bedrag kunnen geven om online uit te geven aan videospelletjes of abonnementen. Met prepaid kaarten betaalt u alleen voor wat u gebruikt! En met een prepaid cadeaukaart doe je iedereen een plezier!

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.