Games & Apps tegoed
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Gsm kaart herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

Steam

Steam

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze kaarten van Steam zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten

Steam

Een Steam cadeaukaart of een herlading voor uw Steam account kopen op beCHARGE dat is:

  • Eenvoudig: klik op het merk Steam.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de herlaadcode te ontvangen.

  • Veilig: kies een beschikbare betaalmethode: Bancontact, Visa, Mastercard, Monizze-cheque, Ticket Compliments Edenred, Apple Pay, Google Pay, PayPal of andere.

  • Onmiddellijk: de Steam® herlaadcode verschijnt op het scherm en komt ook direct per e-mail aan.

  • Voordelig: met herlaadcodes gekocht op beCHARGE kan u van Steam genieten wanneer u maar wilt.

  • EN: beCHARGE rekent geen administratiekosten aan op de Steam herlaadbedragen.

Herlaad uw eigen account met de Steam kaarten of geef er eentje cadeau.

Deze cadeaukaart is een uitstekend cadeau voor je dierbaren of stelt u in staat om uw Steam-account online op te waarderen. U bent een paar seconden verwijderd van het spelen van uw favoriete games op uw computer. Er zijn veel geweldige games om te ontdekken en te downloaden in de Steam shop. Alle gloednieuwe games zijn beschikbaar. Verleg je grenzen met Celeste of daag jezelf uit door Cuphead te spelen. Dankzij de Steam kaarten die beschikbaar zijn op beCHARGE, zal u nooit een tekort aan krediet hebben om tijd te besteden aan uw favoriete hobby. Deze cadeaukaarten zijn verkrijgbaar voor verschillende budgetten: 20€, 50€ of 100€. Krijg nu toegang tot de Steam-producten. Steam-kaarten zijn verkrijgbaar bij beCHARGE, de website waar u 24 uur per dag al uw herlaadcodes online kan kopen voor uw ontspanning. Dit product wordt officieel verkocht met de uitdrukkelijke toestemming van Steam. beCHARGE is een geautoriseerde reseller van meer dan honderd grote merken. Bekijk ook de andere gelijkaardige producten op uw favoriete site.

Een Steam® kaart, wat is dat eigenlijk ?

Met Steam herlaadkaarten kan u uw Steam account via beCHARGE opwaarderen zonder dat u belangrijke en vertrouwelijke bankgegevens hoeft op te geven. Ze worden gebruikt als prepaid-betaalkaart bij Steam. U kan dan de nieuwste games spelen of de geweldige klassiekers herontdekken. U heeft geen console nodig om te genieten van de beste videogames tegen de beste prijzen. Een krachtige computer (bij voorkeur pc) is meer dan voldoende om online de nieuwste geweldige games zoals Dota 2 of Counter-Strike: Global Offensive te spelen. Er zijn nooit transactiekosten om een Steam-herlading te kopen op de beCHARGE-website, dit is de snelste en goedkoopste manier om uw tegoed op te laden, al onze producten zijn 100% veilig. De Steam-codes zijn na betaling op het scherm zichtbaar en worden direct per e-mail naar u verzonden waardoor u ze direct op het spelplatform kan gebruiken. U kan dit tegoed gebruiken om uw virtuele Steam account te herladen om te genieten van al zijn content. In geval van problemen kunt u op elk moment het Steam Helpcentrum raadplegen.

Wil u een Steam cadeaukaart als geschenk geven? Dat kan snel, simpel en veilig bij beCHARGE!

Hebben uw vrienden dezelfde hobby als u en zijn ze helemaal verslaafd aan games zoals Counter-Strike, Dota 2 of het trendy Apex Legends? Brengen ze ook hun tijd door voor hun computerschermen? beCHARGE is er voor alle gamers! Bied toegang tot urenlang non-stop entertainment. Door een Steam kaart op beCHARGE te kopen, weet u zeker dat u iemand blij maakt. Er is zoveel te ontdekken bij Steam. Als de persoon die u wil plezieren daarentegen een andere videogameconsole leuk vindt, biedt beCHARGE ook tal van andere cadeaubonnen aan, zoals Playstation, Xbox, Twitch en vele andere producten waarvan de oplaadcodes ook beschikbaar zijn op onze website. Niet meer nodig om naar de winkel te gaan, want beCHARGE is 24u/24 toegankelijk op PC of mobiel en is 100% beveiligd.

De levering van uw Steam code van €20, €50 of €100 gebeurt onmiddellijk.

Bij beCHARGE worden de Steam-kaarten aangeboden volgens verschillende formules. We geven u de mogelijkheid om deze verschillende waarden aan te kopen om eenvoudig uw Steam krediet (of Steam ID) of games en add-ons op het gratis Steam PC-gamesplatform op te waarderen. Zodra uw betaling is uitgevoerd, wordt de unieke code op het scherm getoond. Bovendien ontvangt u ook onmiddellijk een mail waardoor u toegang krijgt tot de code waarmee u uw Steam account kan herladen of die u als cadeau kan geven. Om het bedrag toe te voegen, volgt u in uw Steam-account de link "gebruik mijn Steam-kaart" en voert u de ontvangen code in. Uw Steam-account wordt dan opnieuw opgeladen met het ingevoerde tegoed! En…goed nieuws: uw tegoed heeft geen vervaldatum! Raadpleeg onze algemene verkoopvoorwaarden.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.