Games & Apps tegoed
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Gsm kaart herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

Nintendo eShop

Nintendo eShop

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze geschenkkaarten van Nintendo eShop zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten

Deze codes zijn enkel geldig in België met alle bestaande voordelen

Nintendo eShop

Een Nintendo eShop cadeaukaart of een herlading voor uw Nintendo account kopen op beCHARGE dat is:

  • Eenvoudig: klik op het Nintendo eShop logo.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de herlaadcode te ontvangen.

  • Veilig: kies een beschikbare betaalmethode: Bancontact, Visa, Mastercard, Monizze-cheque, Ticket Compliments Edenred, Apple Pay, Google Pay, PayPal of andere.

  • Onmiddellijk: de Nintendo® herlaadcode verschijnt op het scherm en komt ook direct per e-mail aan.

  • Voordelig: met herlaadcodes gekocht op beCHARGE kan u van Nintendo genieten wanneer u maar wilt.

  • EN: beCHARGE rekent geen administratiekosten aan op de herlaadbedragen van Nintendo.

Herlaad uw eigen account met de Nintendo kaarten of geef ze als cadeau.

Deze cadeaukaart is een uitstekend cadeau voor je dierbaren of stelt u in staat om uw Nintendo-account online op te waarderen. U bent een paar seconden verwijderd van het spelen van uw favoriete games op uw Nintendo Switch, 2DS, 3DS of Wii U. Er zijn veel geweldige games om te ontdekken en te downloaden in de Nintendo eShop. Alle nieuwste spellen zijn beschikbaar. Dankzij de Nintendo kaarten die beschikbaar zijn op beCHARGE, zal u nooit een tekort aan krediet hebben om tijd te besteden aan uw favoriete hobby. Deze cadeaukaarten zijn verkrijgbaar voor verschillende budgetten: €15, €25 of €50. Krijg nu toegang tot de Nintendo-producten. Nintendo-kaarten zijn verkrijgbaar bij beCHARGE, de website waar u 24 uur per dag al uw herlaadcodes online kan kopen voor uw ontspanning. Dit product wordt officieel verkocht met de uitdrukkelijke toestemming van Nintendo. beCHARGE is een geautoriseerde reseller van meer dan honderd grote merken. Bekijk ook de andere gelijkaardige producten op uw favoriete site.

Een Nintendo®kaart, wat is dat eigenlijk ?

Met Nintendo herlaadkaarten kan u uw virtueel Nintendo krediet via beCHARGE opwaarderen zonder dat u belangrijke en vertrouwelijke bankgegevens hoeft op te geven. Ze worden gebruikt als prepaid-betaalkaart in de Nintendo e-Shop. U kan dan de nieuwste games van het moment spelen of de geweldige klassiekers herontdekken op uw spelconsole. Er zijn nooit transactiekosten om een Nintendo-herlading te kopen op de beCHARGE-website, dit is de snelste en goedkoopste manier om uw tegoed op te laden, al onze producten zijn 100% veilig. De Nintendo-codes zijn na betaling op het scherm zichtbaar en worden direct per e-mail naar u verzonden waardoor u ze direct op het spelplatform kan gebruiken. U kan dit tegoed gebruiken om uw virtuele Nintendo eShop-portemonnee te herladen om te genieten van al zijn content. In geval van problemen kunt u op elk moment het Nintendo Helpcentrum raadplegen.

Wil u een Nintendo cadeaukaart als geschenk geven? Dat kan snel, simpel en veilig bij beCHARGE!

Hebben uw vrienden dezelfde hobby als de uwe en zijn ze helemaal verslaafd aan games zoals Pokemon, Fortnite, Super Mario, Monster Hunter Rise of het trendy Animal Crossing? Brengen ze hun tijd door met het verslijten van hun vingers op Switch-, 2DS-, 3DS- of Wii U-consoles? beCHARGE is er voor alle gamers! Bied toegang tot urenlang non-stop entertainment. Door een Nintendo kaart op beCHARGE te kopen, weet u zeker dat u iemand blij maakt. Er is zoveel te ontdekken in de Nintendo e-Shop®. Als de persoon die u wil plezieren daarentegen een andere videogameconsole leuk vindt, biedt beCHARGE ook tal van andere cadeaubonnen aan, zoals Playstation, Xbox, Twitch en vele andere producten waarvan de oplaadcodes ook beschikbaar zijn op onze website. Niet meer nodig om naar de winkel te gaan, want beCHARGE is 24u/24 toegankelijk op PC of mobiel en is 100% beveiligd.

De levering van uw Nintendo e-Shop code van 15€, 25€ of 50€ gebeurt onmiddellijk.

Bij beCHARGE worden de Nintendo-kaarten aangeboden volgens verschillende formules. We geven u de mogelijkheid om deze verschillende waarden aan te kopen om eenvoudig uw Nintendo krediet op te waarderen. Zodra uw betaling is uitgevoerd, wordt de unieke code op het scherm getoond. Bovendien ontvangt u ook onmiddellijk een mail waardoor u toegang krijgt tot de code waarmee u uw Nintendo account kan herladen of die u als cadeau kan geven. Om het bedrag toe te voegen, log u in op uw Nintendo account, voer de code in en volg de instructies op het scherm. En…goed nieuws: uw tegoed heeft geen vervaldatum! Raadpleeg onze algemene verkoopvoorwaarden.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.