Games & Apps tegoed
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Gsm kaart herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

Base

Base

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze kaarten van Base zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten voor elke aankoop boven 10 euro

Deze codes zijn enkel geldig in België met alle bestaande voordelen

Base

Base €5

€ 0,50 adminitratieve kosten

Base €10

geen transactiekosten

Base €15

geen transactiekosten

Base €20

geen transactiekosten

Base €30

geen transactiekosten

Een online Base herlaadcode kopen bij beCHARGE dat is:

  • Eenvoudig: klik op het merk Base.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de herlaadcode te ontvangen.

  • Veilig: kies een beschikbare betaalmethode: Bancontact, Visa, Mastercard, Monizze-cheque, Ticket Compliments Edenred, Apple Pay, Google Pay, PayPal of andere.

  • Onmiddellijk: de Base herlaadcode verschijnt op het scherm en komt onmiddellijk per e-mail binnen.

  • Voordelig: codes gekocht op beCHARGE geven u recht op alle lopende promoties van de operatoren.

  • EN: beCHARGE rekent geen administratiekosten aan op Base herlaadbedragen boven € 5.

Herlaad Base via beCHARGE

Bij beCHARGE kunt u uw Base prepaidkaart gemakkelijk en vrijblijvend online herladen. Betaal gewoon het bedrag van het communicatietegoed op uw kaart: € 5, € 10, € 15, € 20 of € 30. Base-herlaadbeurten zijn gemaakt voor alle budgetten en geven u de mogelijkheid om uw uitgaven onder controle te houden en nooit zonder krediet te vallen. De Base herlading is beschikbaar bij beCHARGE, de website waar u al uw herlaadcodes 24u/24 online kan kopen. Dit product wordt officieel verkocht met de formele toestemming van de operator. Bekijk ook de andere gelijkaardige producten op uw favoriete website.

Wat is een Base prepaidkaart ?

Wil u niet gebonden zijn aan een maandelijks gsm-abonnement? Wil u bellen, sms'en en op internet surfen zonder te moeten betalen door uw eigen limieten te kiezen? Dat is allemaal mogelijk met een Base herlaadkaart. Het wordt ook wel een "prepaidkaart" genoemd. Dankzij beCHARGE kunt u deze kaart altijd en overal online opladen dankzij onze herlaadcodes van 5 €, 10 €, 15 €, 20 € of 30 € die 24u/24 beschikbaar zijn. U kan uw beltegoed dan gebruiken wanneer u maar wil. Uw Base tegoed is geldig voor 1 jaar vanaf de datum van aankoop. De gratis sms'jes, minuten of data die u ontvangt dankzij de speciale aanbiedingen van Base zijn 30 dagen geldig.

De Base-herlaadkaart is snel, gemakkelijk en veilig op beCHARGE!

Heeft u geen krediet meer op uw Base-kaart en kan u geen contact meer opnemen met uw dierbaren of op het internet surfen? beCHARGE is er voor u. Alle opwaardeerkaarten van Base zijn verkrijgbaar op onze website. Dankzij deze kaarten, kan u zelf de waarde van het tegoed kiezen om te herladen: 5€, 10€, 15€, 20€ of 30€. Als uw vrienden en familieleden geen Base-kaart gebruiken, aarzel dan niet om onze beCHARGE-site aan te bevelen voor elke andere operator, zoals Orange, Proximus, Vectone, Lycamobile en vele andere prepaid producten die verkrijgbaar zijn op onze website. Dankzij beCHARGE, is het niet langer nodig om naar de winkel te gaan, de website is 24 uur per dag toegankelijk op pc of mobiel en is 100% veilig.

De levering van een Base herlaadcode van 5€, 10€, 15€, 20€ of 30€ is ogenblikkelijk.

Bij beCHARGE heeft u de keuze uit Base kaarten van verschillende bedragen: € 5, € 10, €15, € 20 of € 30. Wij bieden u de mogelijkheid om verschillende tegoedwaarden aan te schaffen om uw belminuten, sms’en of datavolume gemakkelijk te verhogen. Zodra uw betaling is uitgevoerd met de veilige betalingsmethode van uw keuze, wordt de unieke code automatisch getoond op uw scherm en ontvangt u eveneens een e-mail die u toegang geeft tot de code. U kan nu eender welk Base nummer herladen. Dat kan dus uw eigen nummer zijn, maar evenzeer dat van iemand anders (kinderen, grootouders, vrienden,…). U kan onze algemene verkoopvoorwaarden op elk moment raadplegen.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.