Games & Apps tegoed
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Gsm kaart herladen
Buitenlandse gsm herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

Libon

Libon

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze kaarten van Libon zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten voor elke aankoop boven 10 euro

Deze codes zijn geldig in alle landen met alle bestaande voordelen

Libon

Libon €5

€ 0,50 adminitratieve kosten

Meer info

Een online Libon herlaadcode kopen bij beCHARGE dat is:

  • Eenvoudig: klik op het merk Libon.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de herlaadcode te ontvangen.

  • Veilig: kies een beschikbare betaalmethode: Bancontact, Visa, Mastercard, Monizze-cheque, Ticket Compliments Edenred of andere.

  • Onmiddellijk: de Libon herlaadcode verschijnt op het scherm en komt onmiddellijk per e-mail binnen.

  • Voordelig: Libon geeft u een bonus van €1 als u een kaart van €10 koopt en als u een kaart van €20 koopt, heeft u recht op €5 extra!

  • EN: beCHARGE rekent geen administratiekosten aan op Libon herlaadbedragen vanaf €10.

Herlaad Libon via beCHARGE.

Bij beCHARGE kunt u uw Libon applicatie gemakkelijk online herladen, zonder enige verplichting. Betaal gewoon het bedrag van het communicatietegoed op uw kaart: €5, €10 of €20. Libon-herlaadkaarten zijn gemaakt voor alle budgetten en geven u de mogelijkheid om uw uitgaven onder controle te houden en nooit zonder krediet te vallen. De Libon herlading is beschikbaar bij beCHARGE, de website waar u al uw herlaadcodes 24u/24 online kan kopen. Dit product wordt officieel verkocht met de formele toestemming van de operator. Bekijk ook onze andere gelijkaardige producten op uw favoriete website.

Wat is een Libon herlaadkaart ?

Wil u niet gebonden zijn aan een gsm-abonnement? Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om in contact te blijven met uw dierbaren? Libon is een kwaliteitsservice tegen de beste prijs die het beste beantwoordt aan de behoeften van alle gemeenschappen over de hele wereld. De Libon herlaadkaart wordt ook wel een "prepaidkaart" genoemd. Dankzij beCHARGE kunt u deze kaart altijd en overal online opladen dankzij onze herlaadcodes van €5, €10 of €20, die 24u/24 beschikbaar zijn. Bovendien ontvangt u bij aankoop van een Libon-herlaadkaart ter waarde van €10 een BONUS van € 1 en voor €20 gekocht op beCHARGE geven wij u €5 BONUS! U kan uw beltegoed dan gebruiken wanneer u maar wil op de Libon applicatie. Als u in de loop van de maand niet al uw tegoed opgebruikt, wordt het automatisch overgeboekt naar de volgende maand. Uw krediet is levenslang geldig! Ideaal toch! Kijk hier.

De Libon-herlaadkaart is snel, gemakkelijk en veilig op beCHARGE!

Libon is een applicatie die de beste prijzen op de markt biedt en high definition-oproepen biedt zonder extra simkaart. U kunt uw dierbaren aan de andere kant van de wereld bellen, zelfs als ze de Libon-app niet hebben. Heeft u geen krediet meer voor uw Libon-applicatie en kunt u niet langer contact opnemen met uw dierbaren of op het internet surfen? beCHARGE is er voor u. Alle opwaardeerkaarten van Libon zijn beschikbaar op onze site. Dankzij onze kaarten kan u zelf de waarde van het tegoed kiezen om op te laden: €5, €10 of €20. Als uw vrienden en familieleden Libon niet gebruiken, aarzel dan niet om onze beCHARGE-site aan te bevelen voor elke andere operator, zoals Lycamobile , Orange , Proximus , Vectone en vele andere prepaid producten die verkrijgbaar zijn op onze website. Belt u regelmatig met uw dierbaren in het buitenland? Ontdek onze internationale herlaadmodule en laad hun gsm direct in het land op. Er zijn meer dan 400 operators beschikbaar in 120 landen. Dankzij beCHARGE, is het niet langer nodig om naar de winkel te gaan, de website is 24 uur per dag toegankelijk op pc of mobiel en is 100% veilig.

De levering van een Libon herlaadcode van €5, €10 of €20 is ogenblikkelijk.

Bij beCHARGE heeft u de keuze uit Libon kaarten van verschillende bedragen: €5, €10 of €20. Wij bieden u de mogelijkheid om verschillende tegoedwaarden aan te schaffen om uw belminuten gemakkelijk te verhogen. Zodra uw betaling is uitgevoerd met de veilige betalingsmethode van uw keuze, ontvangt u onmiddellijk een e-mail die u toegang geeft tot de code waarmee u uw Libon-kaart kunt herladen. U kunt onze algemene verkoopvoorwaarden op elk moment hier raadplegen.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.