Mandje ({{totalCartItems}}) Hulp Nodig? Menu

Item is toegevoegd aan uw winkelwagen

Spotlight
Ontspanning
Geschenkkaarten
Online betaalkaarten
Gsm kaart herladen
Al onze producten

Hoe mijn code gebruiken?

Fortnite Belgium

Verzilveringsinstructies

  1. Ga naar www.fortnite.com/vbuckscard en log in met uw Epic Games-account.
  2. Klik op 'Get Started' om met het verzilveren te beginnen.
  3. Vul uw PIN-code in.
  4. Let op: de 16-cijferige code WERKT NIET als deze rechtstreeks via uw gameplatform wordt verzilverd (PlayStation™Network, Xbox Live, Nintendo Switch, etc.)
  5. Klik op 'Next'.
  6. Selecteer het platform waarop u de V-Bucks-kaart wilt verzilveren en klik vervolgens op 'Next'. Let op: als u het platform waarop u uw kaart wilt verzilveren niet ziet, zorg er dan voor dat u op het juiste Epic Games-account bent ingelogd.
  7. Controleer de details om er zeker van te zijn dat het Epic-account, het apparaat en het nieuwe saldo allemaal correct zijn en klik op 'Confirm'.


Xbox en PlayStation

Indien u ervoor gekozen hebt om uw V-Bucks op PlayStation of Xbox te verzilveren, krijgt u nadat u op 'Confirm' geklikt hebt een code van 25 tekens die u moet invullen in de winkel van het geselecteerde consoleplatform of op hun website. Deze code wordt ook naar u gemaild. De V-Bucks-verzilveringswebsite zal u doorverwijzen om u aan te melden bij uw externe account. Let op: zorg ervoor dat u inlogt op het account dat aan uw Epic-account gekoppeld is.
Vul uw code in en uw V-Bucks zullen aan uw account toegevoegd worden.

Ga naar Fortnite.com/support indien u problemen hebt met het verzilveren van uw V-Bucks-code op Xbox of PlayStation.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.